Home PageNordiska Automotor | Din bilskrot i Södertälje
Nordiska Auto Motor

Är du i behov av en bilskrot i Södertälje? Boka tid för gratis upphämtning!

Bilskrot Södertälje

Letar du efter en bilskrot i Södertälje?

Det skall vara enkelt att kontakta en bilskrot i Södertälje. Vi har service dygnet runt vilket innebär att du kan kontakta oss när som helst på dygnet för att få hjälp med att skrota din bil. Vi på Nordiska Auto Motor tar miljöfrågor på största allvar. Här utförs bildemonteringen på ett miljövänligt och korrekt sätt. 

Din skrotbil hämtas kostnadsfritt och demonteras utefter miljövänliga riktlinjer. Vi återanvänder så mycket vi kan utav bilen och resterande material återvinns.

Lämna dina uppgifter i kontaktformuläret här på sidan för att boka fri upphämtning!

Bilskrot med heltäckande service

Vi skrotar din bil med bästa möjliga service och smidighet. Det är viktigt för oss att du som kund får en trygg och bekväm erfarenhet när du bestämt dig för att skrota bilen. Oftast hämtar vi bilen redan samma dag vilket innebär för dig som kund att du endast behöver fylla i formuläret här på sidan, ringa eller maila oss för en snabb upphämtning. Det enda du behöver tänka på är att ha registreringsbeviset nära till hands!

 

Hur går vi tillväga när vi skrotar din bil?

Skrotningen är en del av bilens livscykel, att låta oss ta hand om din gamla bil förhindrar farliga utsläpp som kan skada miljön. Vi erbjuder kostnadsfri upphämtning av din skrotbil. Detta innebär att vi hämtar bilen på angiven adress utan kostnad innan vi demonterar bilen på ett miljövänligt sätt. 

Det är viktigt för oss att värna om miljön och vi återanvänder därför så många bildelar som möjligt. Vår anläggning är en auktoriserad bildemontering i Stockholm. Detta säkerställer att gamla bilar underhålls på rätt sätt. Återanvändbara delar går till försäljning och resterande farligt avfall lagras ordentligt och sorteras innan det forslas bort. 

 

Hämtning, avregistrering och återvinning

För oss på Nordiska Auto Motor är det viktigt att du som kund känner dig trygg genom hela processen. Vi hämtar din bil, avregistrerar och återvinner miljövänligt. Dessutom kan du hitta reservdelar till de flesta bilmodeller hos oss. Efter att vi har avtalat en tid för upphämtning som passar behöver du se till att bilen är lättillgänglig och körbar. När det är dags att skrota bilen behöver du även säkerställa att du har registreringsbeviset del 2 nära till hands med en giltig legitimation. 

Saknar du registreringsbeviset behöver du beställa ett nytt på Transportstyrelsens hemsida. Om bilens ägare inte kan närvara vid skrotning krävs en giltig fullmakt av ägaren.

 

Bilskrot Södertälje

Auktoriserad bildemonteringsfirma

Vi på Nordiska Auto Motor är en auktoriserad bildemonteringsfirma med flera års erfarenhet inom branschen. Vi hämtar din bil, avregistrerar och återvinner miljövänligt samt tillhandahåller försäljning av begagnade bilreservdelar till mycket bra priser. Hos oss får du alltid hjälp av vår kunniga personal som tar sig tid att vägleda dig genom ditt köp och säkerställer att du alltid får rätt del. Besök vår webbshop för att hitta rätt reservdel för din bil!

 

Gratis upphämtning för skrotning och bildemontering i Södertälje & Stockholm med omnejd

Om du befinner dig utanför Stockholm eller Södertälje och vill skrota din bil så kan vi även hjälpa dig. Kontakta oss för vidare hjälp med att skrota din bil.

Du kan anmäla din bil för upphämtning genom att fylla i formuläret på denna sida eller ringa oss på telefon: 08-201 231 / 070-017 55 15

Vill du skrota bilen i Södertälje eller Stockholm? Vi sköter allt! 

Vi erbjuder:

  • Service dygnet runt
  • Kostnadsfri upphämtning
  • Vi sköter allt pappersarbete
  • Moderna bärgningsfordon
  • Miljövänlig hantering
  • Säker och bekväm process
Ring eller maila oss!

 

Se till att ha registreringsbevis!

 

Vi hämtar din bil samma dag beroende på vart det ligger, annars bokar vi en tid för upphämtning.

Vanliga frågor om bilskrot

Fråga: Kostar det pengar att skrota bilen?

Svar: I de allra flesta fall så är det kostnadsfritt att skrota bilen. Vissa avgifter kan emellertid tillkomma om bilen i fråga saknar delar. Det kan då handla om en växellåda eller däck.

 

Fråga: Varför ska jag välja en bilskrot?

Svar: Att skrota bilen handlar om att bidra till ett större kretslopp. Du gör miljön en stor tjänst. Vi demonterar bilen och tar hand om de delar som fortfarande fungerar – dessa säljs vidare till billigare priser – privatpersoner slipper köpa nytt för dyra pengar. Det innebär ett positivt kretslopp som startar med att du lämnar din bil till oss. Vad gäller exempelvis drivmedel, batterier och andra saker som kan skada naturen så tas dessa om hand i enlighet med de lagar och regler som finns.

 

Fråga: Kan jag köpa reservdelar till min bil på en bilskrot?

Svar: Givetvis! Vi säljer alla typer av reservdelar och till alla tänkbara bilmodeller. Det är till oss du bokar in ett besök om du vill ha tag på reservdelar till din bil – oavsett om det handlar om en modern sådan eller en gammal klassiker. Allt som fortfarande fungerar tar vi hand om och säljer!