Home PageSkrota bilen Södertälje | Kostnadsfri upphämtning
Nordiska Auto Motor

Dags att skrota bilen i Södertälje? Boka tid för gratis upphämtning!

Skrota bilen Södertälje

Dags att skrota bilen i Södertälje?

Att skrota bilen i Södertälje har aldrig varit enklare. Vi har en dygnet runt service vilket innebär att du kan kontakta oss när som helst på dygnet för att få hjälp med att skrota din bil. Nordiska Auto Motor tar miljöfrågor på största allvar. Hos oss utförs bildemonteringen på ett miljövänligt och korrekt sätt. Din skrotbil hämtas kostnadsfritt och demonteras utefter miljövänliga riktlinjer. Vi återanvänder så mycket vi kan utav bilen och resterande material återvinns.

När du vill skrota din bil i Södertälje tar vi hand om bilen med bästa möjliga service och smidighet. Det är viktigt för oss att du som kund får en trygg och bekväm erfarenhet när du bestämt dig för att skrota din bil. Oftast hämtar vi bilen redan samma dag vilket innebär för dig som kund att du endast behöver ringa eller maila oss för en snabb upphämtning. Det enda du behöver tänka på är att ha registreringsbeviset nära till hands!

Hur går vi tillväga?

Skrotningen är en del av bilens livscykel, att låta oss ta hand om din gamla bil förhindrar farliga utsläpp som kan skada miljön. Vi erbjuder kostnadsfri upphämtning av din skrotbil. Vilket innebär att vi hämtar på angiven adress utan kostnad innan vi demonterar bilen på ett miljövänligt sätt. Det är viktigt för oss att värna om miljön och återanvänder därför så många bildelar som möjligt. Vår anläggning är en auktoriserad bildemontering i Stockholm som säkerställer att gamla bilar underhålls på rätt sätt. Återanvändbara delar går till försäljning och resterande farligt avfall lagras ordentligt och sorteras innan det forslas bort. För oss på Nordiska automotor är det viktigt att du som kund känner dig trygg genom hela processen. Vi hämtar din bil, avregistrerar och återvinner miljövänligt. Dessutom kan du hitta reservdelar till de flesta bilmodeller hos oss. Efter att vi har avtalat en tid för upphämtning som passar så behöver du se till att bilen är lätt tillgänglig och körbar. När det är dags att skrota bilen så behöver du säkerställa att du har registreringsbeviset del 2 nära till hands med en giltig legitimation. Saknar du registreringsbeviset så behöver du beställa ett nytt på Transportstyrelsens hemsida. Om bilens ägare inte kan närvara vid skrotning så krävs en giltig fullmakt av ägaren.

 

Vi hämtar din bil, avregistrerar och återvinner miljövänligt.

 

Du kan anmäla din bil för upphämtning genom att fylla i formuläret på denna sida eller ringa oss på 08-201 231 / 070 017 55 15

 

Vi på Nordiska Auto Motor är en auktoriserad bildemonteringsfirma med flera års erfarenhet inom branschen. Vi tillhandahåller även försäljning av begagnade bilreservdelar för mycket bra priser. Hos oss får du alltid hjälp av vår kunniga personal som tar sig tid att vägleda dig genom ditt köp och säkerställer att du alltid får rätt del. Besök vår webbshop för att hitta rätt reservdel för din bil!

 

Gratis upphämtning för skrotning i Södertälje & Stockholm med omnejd. Om du befinner dig utanför Stockholm eller Södertälje och vill skrota din bil så kan vi även hjälpa dig. Kontakta oss för vidare hjälp med att skrota din bil.

 

Vill du skrota bilen i Stockholm? Vi Sköter Allt!

 

Hos oss har vi :

  • Dygnet runt service
  • Kostnadsfri upphämtning
  • Vi sköter allt pappersarbete
  • Moderna bärgningsfordon
  • Miljövänlig hantering
  • Säker och bekväm process
Ring eller maila oss!
Se till att ha registreringsbevis!
Vi hämtar din bil samma dag beroende på vart det ligger, annars bokar vi en tid för upphämtning.